Osta & myy bitcoineja | Bitcoinsuomi.fi - suomalainen bitcoin-portaali

Miten voin ostaa Bitcoineja? Haluan ostaa Bitcoineja? Haluan myydä Bitcoinini? Suomalaiset bitcoin osto- ja myyntipaikat

 

Tällä sivulla listatuista palveluista voit ostaa ja myydä kokonaisia, useampia Bitcoineja tai Bitcoinin osia. Kaikki listatut palvelut ovat suomalaisia ja luotettavia paikkoja. Helpoin tapa ostaa Bitcoineja on siihen erikoistuneet palvelut joita on listattu tällä sivulla. Lisäksi Bitcoineja voi ostaa Suomessa ja muualla mailmaa ns. Bitcoin-automaateista. Suomesta löytyy myös Bitcoin-automaatteja.

Bitcoin fyysiset automaatit eri puolella Suomea eli Bittimaatit Bittirahalta. Bittimaattien sijainnit listattuna. Anonyymi osto sekä myynti.

Toinen suomalainen automaattioperattori on CoinerFI. Heidän 2-suuntainen (osto ja myynti) bitcoinautomaatti sijaitsee Helsingissä Delish Iso Rooberginkatu 2:ssa joka on auki 24/7 h.

Myynti vain kaksisuuntaisissa automaateissa. Helsingin Kampin kauppakeskuksessa sijaitsee tällä hetkeläl ainoa kaksisuuntainen automaatti.

 

Suomalaiset bitcoin osto ja myynti palvelut

Bittiraha.fi - osta ja myy bitcoineja netissä. Ilman tunnistautumista ja ilman rekistörötintiä. Arkisin 3 kertaa vuorokaudessa osto ja myynti. Viikonloppuisin 2 kertaa.

Coinmotion.com osta ja myy bitcoineja helposti netissä. Realiaikaiset ostot ja myynnit. Rekistöröinti sekä henkilön tunnistautuminen pakollista. Onnistuu helposti pankkitunnuksilla.

Localbitcoins.com osta ja myy kasvotusten bitcoineja. Verkkosivulla ostaja ja myyjä kohtaavat ja voivat sopia paikan jossa tapaavat ja myynti tai osto tapahtuu.

 

Fyysiset bitcoin kolikot

denarium.com Bittirahan lanseerama Denarium bitcoin kolikkotuoteperhe. Ideana on halvat bitcoin kolikot joillla voi tehdä bitcoinia tunnetuksi antamalla tai myymällä ystäville kolikko tai itse säilöä bitcoineja niissä.

Pikaosto

Pikaosto.fi:stä voi ostaa nopeasti bitcoineja.

Joomla SEF URLs by Artio(c) bitcoinsuomi.fi 2014-2016 |


Bitcoin kurssi: