Trumpin voitto USAn presidentin vaaleissa nosti bitcoinin arvoa - bitcoinsuomi
×

Message

The mail function has been disabled by an administrator.

 

Bitcoinin arvo nousi Bitcoin kauppaa käyvissä pörsseissä yhdysvaltain presidentin vaalien tuloksen selvittyä. Nyt arvon nousu on tasaantunut ja kurssi on tällä hetkellä 13.11 n. 640 €.

Mitään yhtä selkeää syytä arvon nousulle ei ole, mutta on spekuloitu että syynä olisi osakemarkkinoiden lasku ja epävarmuus tulevaisuudesta vaalitukosen selvittyä. Osa arvopapereihin sijoittajista on ostanut bitcoinia. Lisäksi Trumpin uskotaan suosivan vapaata ja säätelemätöntä politiikka kryptovaaluttojen suhteen joka on positiivinen uutinen yrityksille jotka haluvat erikoistua bitcoininin ympärillä käytävään liiketoimintaan yhdysvalloissa.

Tämä on jonkinlainen osoitus realimailmasta että bitcoin on kullan kaltainen vaihtoehto perinteisille arvopapereille talouden epävarmoina aikoina. On mielenkiintosita nähdä jääkö arvon nousu pysyväksi vai nähdäänkö rajuja pudotuksia bitcoinin arvossa. Bitcoinin arvo on kestänyt taannoisen suuren bitcoin pörssin kräkkeröinnin aiheuttaman rajun arvon laskun ja on jo tovi sitten noussut yli kräkkeröintiä edeltävälle arvolle ja sen yli.

Comments powered by CComment(c) bitcoinsuomi.fi 2014-2017 | info@bitcoinsuomi.fi


   
Bitcoin kurssi
 Pizza-online.fi:stä tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi netistä!


Get it on Google Play

pikaruoka.net taksifoorumi.com
;